maanantai 18. marraskuuta 2013

Vihreä maili

Välillä on mukava neuloa jotain, missä ei tarvitse kaiken aikaa tarkistaa ohjeesta, mitä seuraavaksi pitikään tehdä.


Mitä: Happy street / Veera Välimäki
Miten: Pyöröpuikot 4.0 mm
Mistä: Holst Garn Supersoft + Coast, 95 + 27 g

Kaiken tämän joululahjaneulonnan keskellä piti anastaa aikaa myös hieman itselle. Mallailin kaupassa kauniin värisiä keriä yksiin ja etsin sitten sopivan mallin, jossa saisin käyttää kolmea väriä. Olin ihastellut tätä Emman huivia ja päätin asetella värini samaan tapaan siten, että vaaleammat raidat kehystetään tummimmalla värillä.

Tuijottelin huivin kuvia ja ihmettelin, miten nuo raidat voidaan saada päättymään noin vinottain. Ja sehän olikin sitten ihan selvää pässinlihaa, kun luin ohjeen. Jälleen kerran ohje oli yksinkertaisuudessaan nerokas. Koko ajan sai neuloa pelkkää oikeaa ja tehtyäni ensimmäisen raidan en vilkaissut ohjetta enää. Aivan ihana vaihteeksi neuloa jotain, minkä oppii heti ulkoa.


Alkuun vähän jännitti, miten suureen huiviin lankani riittäisivät. Nyt tuolle voi lähinnä nauraa. Huivi on ihan valtava. Niin valtava, ettei mahdu kerralla kuvaan. Tykkään siitä, että tämän voi laittaa hartioille, pistää ristiin edestä ja vielä ylettää solmimaan päät selän taakse.

Valmis huivi on tosi nätti. Tykkään sen väreistä, mutta... Mutta kun se näyttää ihan yhden toisen neulebloggaajan huivilta! Niin, jotta sinne se oli pakko pistää postin mukana. Tiedättehän, se olisi näyttänyt vain siltä kuin olisin lainannut sen. Huoh. Himoneulojien tukiryhmässä mulle naurettiin, että miksi ihmeessä valkkasin nuo värit. Mä ihan luulin, että ne oli mun värit, mutta ei ne sitten olleet. Ehkä jonain päivänä osaan tehdä tämän omissa väreissäni.

Jos joku ihmettelee noita lankavalintoja, niin ihan vahingossa nappasin yhden keristä eri laatua. Kiltisti ne silti keskenään leikkivät ja toimeen tulivat.

Loppuun vielä hiukan langantäyteiset terveiset Tampereen kädentaitomessuilta. Oli makoisa reissu.

 
Neulisti

17 kommenttia:

 1. Nähtyäni tämän livenä pikaisesti täytyy todeta, että ihan oikeaan osoitteeseen meni :D. Ja minä niin tiedän tuon tunteen, että jokin käsityö huutaa kuuluvansa jollekulle tietylle. Ei siinä auta kuin totella.

  VastaaPoista
 2. Ooh vitsi miten ihana huivi! Toi on kyl aina paha ko aattelee neulovansa itelleen mut sit loppujen lopuks ois voinu jo alottaessa neulasta jonkun muun nimikirjaimet työhön :D jos en ois ollu paikalla ko otit noita kollaasikuvia nimenomaan kollaasia varten, ni vois luulla et sulla messujen lankaostelut on karannu käsistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se touhu ihan överiksi menikin. Onneksi ei sentään noin pahasti kuin kuvissa. :D

   Poista
 3. Kaunis huivi - ihana väriyhdistelmä! Jään mielenkiinnolla odottamaan minkä värinen omasta huivistasi tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo valitsemassa värejä seuraavaan, kun mua infottiin, ettei nekään ole mun värit. :D Milloinkohan sitä oppii valitsemaan omia värejä?

   Poista
 4. Hihii, miepäs näinkin tän jo livenä ;) Komea oli, ja ihan käyttäjänsä näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hassua, miten voi olla niin jonkun näköinen huivi. Etenkin, kun me on tavattu vain kerran. :D Mutta hyvä, että ootte kaikki tästä mun kanssa samaa mieltä.

   Poista
 5. Kaunis huivi, minustakin kiva värivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Joo, kyllä tälle ottajia olisi löytynyt. Mutta kun se ehdottomasti kuului eräälle. :)

   Poista
 6. Oi onpa ihanat värit! Olitko messuilla lauantaina vai joku muu päivä? Kävin itse lauantaina ja tarttuihan sieltä vähän lankoja mukaan. Osan jo ehdin neuloa, mutta en vielä esitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin messuilla perjantaina, kun en malttanut lauantaihin asti. :D

   Poista
 7. Kaunis =) Mutta minustakin olet laittanut tämän juuri oikeaan osoitteeseen vaikka en minäkään ole tavannut huivin saajan kuin kerran!

  VastaaPoista
 8. Ihana huivi! Onnellinen hän, kuka sen sai! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Saaja vaikutti kyllä kovin ilahtuneelta. :)

   Poista
 9. Kiitos vielä kerran tätäkin kautta! Huivi on ihana, ollut ahkerasti käytössä. Ja kylläpä joka kerta tulee hymy huulille, kun tuon kietaisen kaulaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...