keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Pipan tuntomerkit: punainen

Tällä kertaa lupaan, että kyseessä on ihan oikeasti ihan viimeinen viime joulun lahjus. Ai ette usko vai? No, kyllä se näin silti on. Tai tämä ei oikeastaan ollut minun lahjani, vaan isä tilasi tällaisen pukinkonttiin nakattavaksi.


Mitä: Sprig Cloche / Alana Dakos
Miten: Pyöröpuikot 3.5 ja 4.0 mm
Mistä: Madelinetosh DK, 64 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/sprig-cloche-2

Jos myssy näyttää tutulta, se johtuu siitä, että neuloin samaisen päähineen itselleni viime syksynä.  Ja se oli ihan huippu, joten ei kauheasti tuottanut vaikeuksia suositella tätä mallia isän lahjaksi. Isähän siis oikein huolella selasi kanssani ensin malleja läpi ja valitsi mieluisen. Ja sitten tongittiin yhdessä stashini lävitse ja etsittiin sopiva lanka.


Ketään ei varmaan yllätä kauheasti, että viimeksi täydellisesti onnistunut myssy tuotti tällä kertaa ihan saman tuloksen. Kovasti on kaunis. Ja Toshin väri Tart on yksi syvimpiä näkemiäni punaisia. Ihana!

Blogikuvia ihasteleville knoppina kerrottakoon, että tämän postauksen kuvien napsimisen aikaan taustalla näkyvä kinos oli ainoa laatuaan sinä päivänä. Punainen pipo kaipasi talvisen maiseman taustakseen, joten siinä sitä sitten kyykittiin kinoksen vieressä ja yritettiin kuvata sopivasta kulmasta, jottei taustalla loriseva ränni änkenyt kuviin mukaan. 

Neulisti

5 kommenttia:

 1. Tuo väri on tosiaankin kaunis. Ja pipon malli aika mielenkintoinen. Selkeetä kevätpipoainesta... hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Heti puikoille vaan! Ihana mössäkkä on tämä.

   Poista
 2. I_h_a_n_a malli ja kertakaikkisen upea väri. Ihan rakkauspipo suorastaan. Melkein houkuttaisi ostaa ohje hinnasta huolimatta.

  VastaaPoista
 3. No kylläpä onkin nätti pipo! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin värinen ja mallinen Punahilkan myssykkä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...