sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sporttista menoa

Väärä hälytys, eivät ne joululahjat vieläkään näköjään loppuneet. Esittelemättä on yhä meitin paketti Vyyhdille.Mitä: Sports / Stephen West
Miten: Pyöröpuikot 3.5 ja 4.0 mm
Mistä: Berroco Ultra Alpaca, 200 g
http://www.ravelry.com/projects/NeulistiMNK/sports

Muistelin Vyyhdin joitain vuosia sitten jo haaveilleen villaisista shorteista, joilla pysyä lämpimänä talvipakkasissa. Tänä jouluna päätin yllättää Vyyhdin sellaisilla. Huhu kertoo, että osui ja upposi.


Valinnan vaikeus haihtui sillä hetkellä, kun näin Stephen-sedän hassunhauskat shortsit ensimmäisen kerran. Ehdottomasti nämä. Niihin sopiva minulle uusi lankakin oli testaamatta. Match made in Stash tai jotain semmoista.


Pöksyt olivat hirmuisen helppoa ja nopeaa neulottavaa. Käännettävä reunus, jonka sisässä i-cord -nauha, lyhennetyillä kerroksilla tilaa takamukselle ja loppusilauksena i-cord -reunus vielä lahkeensuihin. Kovasti somat.


Huomattavasti neulomista haastavampaa oli pöksyjen kuvaaminen. Suuri osa neulojista varmaankin tietää, miten höpsöjä poseerauksia Stephen itse harrastaa neulekuvissaan. Sitä haettiin. Vaan ei toimi, kun olen tyttö. Mitä pöhkömmin koetin poseerata sitä korkeammaksi kuvien ikäraja nousi. Olisi pitänyt askarrella tekoviikset! Epäpöhköihin kuviin on tyytyminen. Pah.

Neulisti

20 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! Tarkoitus olis tehdä nämä juoksutrikoiden päälle talvijuoksuun. Perä kun meinaa jäätyä:) En kyllä tälle talvelle ehtinyt.

  VastaaPoista
 2. Muutamana talvena minun on pitänyt tehdä villapöksyt, mutta aina vaan jäänyt tekemättä. Tuo on hyvä malli, kun ei kiristä lahkeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa tehdä. Villapöksyt on yksi elämän pienistä suurista iloista. :)

   Poista
 3. Näin tuon Westin mallin, ja ajattelin, että kukahan noitakin muka tekee...! Ja tadaa, ne onkin oikeasti ihan mahtavan näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, jos sain nämä näyttämään niin hyviltä. :)

   Poista
 4. Luin eka, että esipöhköt kuvat, ja mietin että mitä kummaa...
  Nämä on kyllä niin westmäiset idealtaan. Vaan nyt kun kuulin että niitä voi käyttää vaikka juoksutrikoiden kanssa, ymmärrän koko jutskan. Ei se niin pöhkö idea olekaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyyhti kertoi käyttäneensä muutenkin. Mikäpä sen mukavampaa kuin, etteivät kankut kylmety.

   Poista
 5. Päheet! Mistäköhän semmoisia neulekuviin suostuvaisia miehiä löytää..? Hmm... Mulla on tuloillaan miestentakki ja saatan joutua kuvaamaan sen hengarilla :( Plääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupasin neuloa miehelle paidan ensi talveksi, mutta sillä ehdolla, että herra sitten poseeraa blogikuvia varten.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...