maanantai 7. joulukuuta 2015

7. joulukuuta / Dec 7th

Jatketaan sukkaa B neulomalla seitsemän kerrosta. Tämän päivän väri valitaan lämpötilan mukaan (katso kuva).
Vyyhti sai nauttia pikku pakkasesta, joten sukkiin tuli turkoosille pohjalle valkoisia jääpuikkoja. Jokainen puikko on erilainen, tähän tapaan:==================================================

Let's continue with sock B by knitting 7 rounds. The colour of the day is determined according to the temperature of the day (see the figure).
We had a little freeze, so today Vyyhti got to knit icicles on turquoise background. Each one is unique, like in the example pattern:9 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kattoa kuinka mun käy.. Sukista on tulossa aivan liian suuret, joten purkutöiksi menee. Harkitsen jaksanko vielä alottaa alusta vai jätänkö homman kesken. Ehkä otan niskasta kiinni ja neulon tänään uudet sukat ajan tasalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Onpa kurjaa. Toivottavasti uusi yritys onnistuu paremmin. Nää on näitä, ihmisten tiheydet vaihtelee niin kovin.

   Poista
 2. Väriä en taida aivan löytää, mutta lähelel kuitenkin. Mulla on vain 13+14+13+14 silmukkaa ja näyttää sopivalta koko omaan jalkaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aina kannattaa sukat neuloa oman, itselle sopivan tiheyden mukaan. Ja paljon on siitä kiinni, minkä paksuisia lankoja käyttää.

   Poista
 3. meillä on +5 astetta. onkos se sitten vaalean vihreä...taitaa olla :)

  VastaaPoista
 4. Juu vaaleanvihreää meilläkin. Oliko se niin että omia kuvioitakin voi käyttää kunhan kerrosmäärä täsmää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Näissä sukissa muulla ei ole väliä kuin kerrosmäärällä ja ehdottomasti kannustetaan kaikkia kehittelemään omia kuvioita. :)

   Poista
 5. Pakko sanoa, että kuinka itsellä ainakaan kuvioiden täsmällisyys ei haittaa, koska kierroksen alku alkaa sukan pohjasta. Eli jos jokin kuvio ei mene tasan niin sukan pohjassa se kuvion katkeaminen ei mielestäni haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Kerroksen alun saa halutessaan helposti siirtymään sinne sukan pohjan keskelle, kun vaan neuloo ylimääräisen puoli puikollista. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...