maanantai 9. tammikuuta 2012

Koodailua

Nyt kun päästään Vyyhdin kera aloittamaan kokonainen blogivuosi, tehtiin oma sivunsa tänä vuonna valmistuville neuleille. Tuosta yläreunasta pääsee nyt valmistuneet 2012 -sivulle, johon kerätään kaikki 1.1.-31.12.2012 valmistuvat neuleet ja muut käsityöt. Ovat kaikki sitten siellä siistissä sumpussa lankalaatuineen ja langankulutuksineen. Hauska tätä kautta ryhtyä seuraamaan esim. mikä on tämän vuoden suosikkilanka.

Tästä tuli melkoinen askartelupaskartelupäivä, kun piti ahkerasti leikkiä html-koodin kanssa, jotta saatiin sivu toiveiden mukaiseksi. Piti selvittää, miten saa tehtyä useamman palstan tekstiin ja sitten vielä palstojen sisään palstoja jne. Ei sillä, koodailu on kyllä välillä hyvinkin hauskaa ja nyt on ainakin html-taulukot hallussa. :)

Terveisin Neulisti & Vyyhti

3 kommenttia:

  1. On kyllä tosi selkeä toteutus. Jotkut osaa koodata :D ja jotkut alkaa jo panikoida ajatuksesta et "voi ei, muuttuuko tämän blogin osoite? pitääkö mun päivittää oman blogini lista? :D

    VastaaPoista
  2. Mietin ensin, että laittaisi kaiken talteen Exceliin. Siinä ahdistaa kuitenkin, että entäs jos tiedoston vahingossa poistaa tai sattuu jotain muuta. Täällä blogissa se lista toivon mukaan pysyy tallessa.

    html-koodi näyttää kyllä pelottavalta, mutta siinä on paljon kaikkea, mitä ei tarvitsekaan ymmärtää ja aika pienin muutoksin saa tehtyä valmiista koodeista jotain omiin tarpeisiin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...