sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Mutkia matkassa

Sain eilen valmiiksi sukat! Olen aina ennen protestoinut sukkien neulomista pitäen sitä tylsänä touhuna. Nyt kuitenkin kaiken maailman ihanien blogien ja Ravelryn kautta olen löytänyt valtavan kasan minunkin silmääni kiehtovia sukkaohjeita. Tähän kun yhdistetään blogistanian kautta myös löytämäni Zeldan langat, niin sehän oli sitten sillä selvä. Unohtamatta sitä inhottavaa tosi asiaa, että viimeisen vuoden aikan varpaitani on alkanut palella!


Mitä: OppAtt / Jeannie Cartmel
Miten: Sukkapuikot 2.5 mm
Mistä: Zeldan Runotyttö, 90 g

Lanka on siis tosiaan Zeldalta ostettu hurmaava Runotyttö ja sitä kului sukkiin yksi vyyhti. Ihan vähän jäi yli, muutaman sentin olisi pituutta varsiin voinut lisätä. 


Mallina sukissa toimi Ravelrysta löydetty Jeannie Cartmelin OppAtt. Malli viehätti minua yksinkertaisuudellaan. Mutkitteleva kuvio tuo siihen kuitenkin kaivattua mielenkiintoa.


Kuten epäselvästä kuvasta yllä selvästi näkyy, kuvio kulkee kivasti myös takana - aina kantapäähän asti.

Neulisti

10 kommenttia:

 1. Aivan suloisen ihanat sukat! Minä taas päätin, etten mitään sukkia isompaa enää tee, kun koot ei mene isommissa projekteissa oikein. Onneksi niistäkin löytyy haastetta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Värit sekä malli on niin mun mieleen, pitääpä heittää jonoon :) Jeannie Cartmelilla on tosi hyviä ohjeita, etenkin Aphrodite on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Taidan pitää eniten juuri tällaisista sukista, jotka ovat suurimmaksi osaksi sileää neuletta, mutta mukana pitää olla joku jippo.

  VastaaPoista
 4. Ei varpaiden paleleminen välttämättä ole ollenkaan inhottava asia, sillä silloin on hyvä syy käyttää noin ihania sukkia!

  VastaaPoista
 5. KIVAT SUKAT JA KIVAA LANKAA <3

  VastaaPoista
 6. Sanna: Totta. Pitää vaan tehdä itselle sellainen sukka-arsenaali, että on varaa mistä valita. Aina ei huvita pitää samoja sukkia.

  amuk: Lanka on aivan ihanaa. Seuraava Zeldan vyyhti jo odottelee puikoille pääsyä. Sukkamalli on jo valittuna.

  VastaaPoista
 7. Voi että on kauniit sukat.
  Noita ei sitten kannata punteilla peittää, vaan näyttää koko komeus :)

  VastaaPoista
 8. Hauska sukkamalli! Musta taas sukkien neulominen on aina ollut hauskaa :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tintti.

  Anneli: Harmi vaan, että ne housut, joiden kaveriksi sukat väreiltään parhaiten sopivat, ovat niin tiukkapunttiset, ettei sukkia meinaa edes saada laitettua jalkaan. :D

  -maria-: Itse olen vasta nyt alkanut innostua sukista. Nyt kun sille tielle lähdin, niin minulla on jo toinenkin sukkamalli odottamassa jonossa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...