perjantai 1. tammikuuta 2021

Kaunis kuin koru

Uusi vuosi on hyvä polkaista käyntiin uudella ohjeella. Olkoon tämä vuosi paljon edeltäjäänsä parempi.Mitä: Koru / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikot 3.0 ja 3.25 mm
Mistä: Handu PukkIlu, 263 g

Syksyllä päätin kokeilla pitkään mielessä muhinutta ideaa antaa teidän kaikkien osallistua suunnitteluprosessiin ja järjestin Instagramin tarinoiden puolella Design-A-long -hauskuuttelun. Tarjosin erilaisia vaihtoehtoja puseron tai takin muodoksi, erilaisia neulepintoja ja lopulta kyselin, mihin kohtaan puseroa pitsiä haluaisitte. Kaikista vaihtoehdoista sai äänestää ja lupasin kuuliaisesti kuunnella äänestystuloksia.
Yhteisen suunnittelurupeaman tuloksena syntyi yksinkertainen laatikkomallinen pusero, jonka pääntietä koristaa herkkä pisti. Saittepa lopuksi ehdottaa nimiäkin. Puseron nimeksi valioitui lopulta Koru ja se osuu kyllä kuin nenä päähän sillä tämän paidan kanssa ei ole tarvetta erilliselle kaulakorulle.Puserossa on pitkät hihat, aavistuksen lyhyt helma ja halkio helmassa. Ihastuin lopulta pitsiin niin kovin, että päädyin lisäämään sitä myös hihojen yläreunoihin.
Kiitoksena kaikille suunnitteluprosessiin osallistuneille, Korun testineulonta oli avoin kaikille halukkaille ja nyt on vihdoin aika julkaista valmis ohje. Tuttuun tapaan ohjeesta löytyvät koot XXS-5XL ja ohje on niin suomeksi kuin englanniksi. Tämän puseron on tarkoitus olla reilun kokoinen, joten koko kannattaa valita niin, että sen rinnanympärys on n. 20 cm käyttäjän omaa suurempi.
Näin uuden vuoden kunniaksi ohjeen saa 15% alennuksella koodilla NY2021 aina tammikuun 8. päivään asti. Koodi toimii verkkokaupassa ja Ravelryssa.Kuvat puserosta napattiin jo syksyllä, kun sain oman mallikappaleeni valmiiksi. Sopivasti samana päivänä kävin kampaajalla pätkäisemässä hiukseni ensimmäistä kertaa 12 vuoteen! Jo oli korkea aikakin. Rakastan sitä, miten keventynyt olo ja onni siitä välittyy kuvista läpi.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...