Mikä on Missä neuloimme kerran?


Minä olen Neulisti ja tämä on neuleblogini.

Harrastan maanisesti käsitöitä, erityisesti neulomista. Kokeilen innokkaasti uusia tekniikoita sekä lankoja ja kerron valmistuneista projekteistani yksityiskohtaisesti. Listaan mikä kokeilemissani ohjeissa toimi, mikä mätti, ja mitä pidin käyttämästäni langasta. Suunnittelen myös omia neuleohjeita, jotka löydät Omat ohjeet -sivulta.  Osa ohjeista on ilmaisia ja osan voi ostaa Ravelry-puotini kautta. Jos ohjeissa on jotain epäselvää, ota yhteyttä ja katsotaan asiaa yhdessä. Vinkit-välilehdeltä taas löytyy neuvoja neulemaailman termeistä, tekniikoista ja vaikka mistä. Blogista löydät myös kirja-arvosteluja käsityökirjoista.

Olen harrastanut neulomista 15-vuotiaasta asti, eli yli puolet elämästäni. Yläasteella neulottu paita ei onnistunut yhtä hyvin kuin luokkatoverin ja suivaannuin opettelemaan neulomisen uusiksi kotona itse. Siitä asti en olekaan juuri muuta ehtinyt tekemään. Minussa on vähän masokistineulojan vikaa: mitä vaikeammalta joku neule kuulostaa, sitä innokkaammin sen haluan neuloa. Langoissa olen keskittynyt käsinvärjättyihin herkkuihin. Harrastan myös kehräämistä, ompelemista ja valokuvaamista.

Perustimme blogin alunperin ystäväni Vyyhdin kanssa 2011, mutta ruuhkavuodet veivät Vyyhdin maailmalle ja nyt ylläpidän blogia yksin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...