Tietosuojalauseke

Ohjemyynti tapahtuu kolmannen osapuolen, Ravelryn kautta. Voit lukea heidän tietosuojalausekkeestaan täältä: https://www.ravelry.com/about/privacy. Suomenkielisiä ohjeita voi ostaa myös verkkokaupasta, jonka alustana toimii Mycashflow. Heidän tietosuojaselosteensa löydät täältä: https://www.mycashflow.fi/tiet....


Tarkemmin:

Myynnit Ravelryn kautta: Koska toimin myyjänä Ravelryn sivustolla, saan sähköpostiini kopion jokaisesta kuitista, jonka Ravelry lähettää ohjeideni ostajalle. Sähköpostit lähetetään automaattisesti Ravelryn toimesta, jotta minulla myyjänä on todiste ohjeen toimittamisesta asiakkaalle. Ravelry säilyttää tiedon asiakkaan sähköpostiosoitteesta, joka voi olla linkitetty Ravelry-tiliin ja myyjällä on pääsy näihin tietoihin. Tietoja käytetään vain kirjanpitotarkoituksissa ja säilytetään tätä varten vaadittavat 7 vuotta. Mikäli päivitän ohjeesta uudemman version, Ravelry lähettää tästä automaattisesti tiedon kaikille ohjeen ostaneille sähköpostitse sekä yksityisviestillä Ravelryssa.

Myynnit blogin kautta "Buy now" -nappia painamalla: Jos ostat ohjeen blogistani, myynti tapahtuu yllä mainitulla tavalla Ravelry.com -sivuston kautta.


Maksuliikenne:

Kaikki Ravelryn maksuliikenne kulkee Paypalin kautta. Voit lukea heidän tietosuojalausekkeestaan täältä: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-prev.
Paypal ei luovuta asiakkaiden pankki- tai luottokorttitietoja. Tietoa nimestäsi ja sähköpostiosoitteestasi käytetään vain kirjanpitotarkoituksissa ja säilytetään tätä varten vaadittavat 7 vuotta.


Ohjetuki:

Jos lähetät minulle sähköpostilla kysymyksen ohjeisiini liittyen, säilytän tuon sähköpostikeskustelun sähköpostipalvelimellani. En jaa sähköpostia eteenpäin, vaan säilytän sen sitä varten, jos satut tarvitsemaan myöhemmin lisää apua.


Blogi ja kommentit:

Tätä blogia ylläpidetään Blogger.com -sivustolla. Voit lukea heidän tietosuojalausekkeestaan täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi.
Saan jokaisesta blogiin jätetystä kommentista ilmoituksen sähköpostilla, jonka tuhoan. Blogger.com tarjoaa blogin pitäjille yleisiä analytiikkatietoja blogin verkkoliikenteestä. Näihin kuuluvat mm. suositut blogitekstit ja blogiin ohjaavat verkkosivut. Blogiin ohjaavien verkkosivujen URL-osoitteita lukuunottamatta Blogger.com ei tarjoa blogin pitäjille lukijoiden henkilökohtaisia tietoja. Näitä tietoja säilytetään Blogger.com:n palvelimella ja niiden tarkoitus on auttaa blogin pitäjiä tuottamaan lukijoille hyvää sisältöä blogiin.


Sinulla on oikeus:

  • tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikaista itseäsi koskevat henkilötiedot
Emme käytä henkilötietojasi profilointiin tai markkinointiin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...