torstai 10. joulukuuta 2015

10. joulukuuta / Dec 10th

Palataan sukkaan B ja neulotaan 10 kerrosta. Tämän päivän väri ja kuvio tulee lempipelisi mukaan. Voit esimerkiksi päättää värin sen pelinappulan mukaan, jonka lautapelissä aina valitset, tai valita värin jonkin pelihahmon tai elementin mukaan. Kuvioi halutessasi teemaan sopivasti.


Vyyhti valitsee yleensä mieluiten keltaisen pelinappulan. Koska suosikkipelin valinta on vaikeaa, tuli tämän päivän raitaan monenlaisia nappuloita: pupu Dixitistä, pyörylä Agricolasta ja ukko Carcassonnesta sekä perusnappula Pandemian ja Scotland Yardin henkeen.


==================================================

We'll return to sock B and knit 10 rounds. The colour of the day is determined from your favourite game. You can e.g. choose the colour of your favourite token, or pick it from a central character or element in the game.

 

Vyyhti usually prefers yellow tokens. Choosing only one best game is difficult, so the sock got tokens from various games. 

9 kommenttia:

 1. Onpa nättiä keltaista, satutko muistamaan mitä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla Fyberspates Vivacious 4 ply. On kyllä ihana väri minustakin!

   Poista
 2. Tää on hauska!:D mun raitaan taitaa tänään tulla numerot yhdestä kymmeneen kun lempipeli taitaa olla Ligretto. :D Väri on vielä vähän hakusessa..

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole mitään peliä, joten nappasin Vyyhdin kuvion ja hyvä tuli.

  VastaaPoista
 4. Jee! Illalla neulon punaisia carcassonne ukkeleita! :D

  VastaaPoista
 5. Mullakaan ei oo mitään peliä. Valitsin ensimmäisen kännykkäpelin, mitä olen ikinä kokeillut ja tuli aika hauska pixeli-matolonkero, näytönvihreä tietenkin :D

  VastaaPoista
 6. Helppoa, kun lempipeli on Sims :D Eli vihreitä timantteja.

  VastaaPoista
 7. Miten voi kahdesta sukasta tulla näin eripariset? Tänään Monopolin vihreistä taloista väri. Ja eka ei-jämälanka. Hauskaa on, ekakertaa mukana ja ekakertaa varpaista varteen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...