torstai 12. tammikuuta 2017

Tosi rakkautta

Meillä asuu semmoinen tyyppi. Semmoinen tyyppi, joka hukkaa kaikki pipot ja käsineet - toisinaan myös takit. Niitä jää ystävien ja sukulaisten eteisiin. Niitä unohtuu bussin penkille ja silloin tällöin muihin maihin. Joskus jokunen löytää tiensä takaisin eteisen hyllyyn, mutta suurin osa jää sille tielleen. Niin, että jos sellaiselle tyypille neuloo kännykkäät, se on tosi rakkautta.


Mitä: Vasamat / oma ohje
Miten: Pyöröpuikko 3.5 mm
Mistä: Madelinetosh Sport, 90 g
Ravelryssa

Niin, samalle tyypille on neulottu Vasamat aiemminkin. Itse asiassa, suunnittelin koko kännykäsohjeen sen saman tyypin synttärilahjaksi jokunen vuosi sitten. Tuolta linkistä löytyy suomenkielinen ohje näihin kännykkäisiin ja Ravelryn puolelta sama englanniksi.Kännykkäissä on kynsikkäiden tapaan puolikkaat sormet, jotka jättävät sormenpäät paljaiksi teknisten laitteiden räpeltämistä varten. Ja kun kännykkä maltetaan sujauttaa takaisin taskuun, voi sormien lämmikkeeksi kiskaista lapasmaisen hupun.Kännykkäät nämä ovat siksi, että myös peukalonpää on jätetty paljaaksi älyluurin käyttöä varten. Ja toki peukalolle on myös neulottu lämmittävä huppu. Jottei hupun sauma olisi liian silmiinpistävä, kännykkäiden kämmenselkää pitkin kulkee salamakuvio.


Kirjoitin ohjeen alunperin The Uncommon Threadin Everyday Sport -langalle. Nyt päällä on langanostolakko ja sopivan langan täytyi löytyä omista kaapeista. Tarjolla oli Tosh Sportia, joka riitti sopivasti yhteen Vasama-pariin. Mutta kylläpä oli valtaisa ero lankojen paksuudessa. Jouduin muokkaamaan ohjetta reippaasti, jottei kännykkäistä tullut liian isoja. Mutta mikäpä sitä muokatessa - minähän sen alunperinkin kirjoitin, heh.Se sama meillä asuva tyyppi tulee takuuvarmasti hävittämään nämä kauniit ja lämpöiset kännykkäät viimeistään vuoden, parin päästä. Mutta hällä väliä, sitten teen uudet. Niin paljon sitä tyyppiä rakastan.

Neulisti

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että tämä paketti tehnee tunteeni selviksi. :)

   Poista
 2. Mikään maallinen ei ole ikuista, mutta rakkaus pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Pipot ja käsineet hukkuu, rakkaus pysyy tallessa.

   Poista
 3. Oi! Löytyipä ihana blogi! Täältä varmaan löytyy inspiraatiota omiin neulomuksiinkin! <3 :)

  VastaaPoista
 4. No tuo on kyllä jo suurta rakkautta! Meillä asuva tyyppi on petrannut tuota unohtelu puolta ja ei oo viimesen parin vuoden aikana hukannut kun yhden pipon =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tyyppi rassu ei meinaa uskaltaa käyttää näitä, ettei taas hukkaa. :D

   Poista
 5. Hienot! Mä juuri aloitin kämmekkäitä / kynsikkäitä - katsotaan, mihin alku johtaa. :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo on tosirakkautta jos mikä! Kymmenen ja puolen vuoden aikana miun tyyppi on onnistunut hävittämään vain YHDEN miun tekemän lapasen, aika hyvin :D Oon kuitenkin sille aika monet pipot, lapaset ja sukat tikuttanut...

  VastaaPoista
 7. Ihanasti kirjoitettu! Toivottavasti siun tyyppi lukee tätä sun blogia. Mun tyyppi ei meinaan lue mun omaa, mut ei se kyllä oo vielä hukannut mitään mun neulomaa. Kuopus se sijaan on, mur.
  Kännykkäät on komeat!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...