tiistai 18. joulukuuta 2018

Verkkokauppa avattu

Aina välillä saan sähköpostitse tiedusteluita, että voisikohan ohjeitani ostaa ihan siirtämällä tilille rahaa, kun Ravelryn käyttö tuntuu haastavalta tai Paypal ei ole tuttu. Pohdiskelin, että kyselijöiden lisäksi on varmaan useampi, joka on asiaa pohtinut, vaikkei olekaan viestiä laittanut.


Nyt on kuulkaa toiveisiin vastattu! Osoitteesta https://annajohanna.mycashflow.fi/ löytyy nyt suomenkielinen verkkokauppa, josta voi ostaa suomenkielisiä neuleohjeitani Klarnan laskulla tai kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla. Pyrin lähettämään ostetut ohjeet päivittäin, mutta viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua ostosta.

Verkkokaupassa näkyy vain osa ohjeista, mutta tuotteiden joukossa on myös 'muu asuste' ja 'muu paita-/takkiohje', joilla voi ostaa niitä muitakin. Muistat vain lisätä ostotapahtuman kommenttikenttään, minkä muun ohjeen haluat ostaa.

Ohjeita saa jatkossakin Ravelryn kautta, mutta tässä toinen tapa, jos tuo ensimmäinen tuntuu hankalalta.

Verkkokaupan avajaisten kunniaksi koodilla 'ALKU' saa tapaninpäivään asti 10 % alennusta kaikista ohjeista.

Neulisti

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava juttu. Olen monen ohjeen kohdalla jäänyt nuolemaan näppejäni, kun ei vaan onnistu ravelryn kautta saamaan ohjetta. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Huippua, mie olen ralvelyssä melkein kyynel silmässä katsellut ohjeita, jotka ovat saavuttamattomissa kun en handlaa paypalin käyttöä. Verkkokauppa teettää varmaan itsellesi lisää töitä, mutta ihanaa meille, kiitos.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...