maanantai 13. helmikuuta 2012

Tunnustus ja parempia kuvia

Hii! Saimme Vyyhdin kera ihka ensimmäisen tunnustuksemme/haasteemme Puikkomaisterilta. Suuret kiitokset!


Tässä pitää siis jakaa tunnustus eteenpäin 4-5 mukavalle blogituttavuudelle, joilla on alle 200 lukijaa. Pitkän pohdinnan jälkeen onnistuimme lopulta rajaamaan valintamme seuraaviin:

 • Purnauskis Hurmaava blogi pitää sisällään neuleita, koruja, kortteja, suloisia magneetteja ja vaikka mitä pientä ja kaunista, usein vanhaa hyödyntäen.
 • Bereniken hiukset Berenike tuottaa kauniiden neuleiden lisäksi ihanan eläväistä tekstiä englanniksi. Tätä on ilo Lukea.
 • Ignorant Bliss Tämäkin on englannin kielinen blogi, joka on täynnä upeita kuvia viimeisen päälle taiteilluista huiveista ja sukista.
 • Hurahtanut käsitöihin Hurahtanut Heidi taikoo oman pään mukaan ja toisten ohjeita itse soveltaen toinen toistaan ihanampia neuloksia.

Loppuun vielä pari huomattavasti edellisiä tarkempaa kuvaa viikonloppuna valmistuneesta tunikasta. Unohtui aiemmin myös kertoa, että neuloin tämän siis kaksinkertaisella langalla Dropsin Baby Alpaca Silkistä. Tunika söi vaa'an mukaan lankaa yhteensä 650 g. 

9 kommenttia:

 1. Hihhii, mitä löysinkään täältä :) Kiitos kaunis tunnustuksesta! Ja VAU, mikä tunika! Työ kyl ootte ihan ihme neulojavelhoja!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Siinä on 16 silmukkaa, joista ensin siirretään 11 työn taakse palmikkopuikolle. Sitten neulotaan helmineuletta 5s, siirretään palmikkopuikolta takaisin vasemmalle puikolle viimeisimmät 6s, neulotaan ne sileää ja sitten lopuksi palmikkopuikolta vielä ne 5s helmineuletta.

   On siinä vääntelemistä ja kääntelemistä!

   Poista
 3. Tuo on todella ihana tunika! =)

  Ja Hyvää Ystävänpäivää!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ja hyvää ystävänpäivää myös teille kaikille. Ihanaa, kun ollaan saatu bloggaamisen kautta uusia kavereita. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Kyllä tuo tunika on vaan niin kaunis!
  Hyvää ystävänpäivää!!!

  VastaaPoista
 6. Kaunis tunika, nuo palmikot antaa sille tosiaan kivan säväyksen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...