sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Rakennuspalikoita

Omat työajat ja kahden aikuisen talous ovat olleet sen verran joustava systeemi, etten ole vielä koskaan osannut samaistua siihen, ettei toisilla ole aikaa neuloa. En epäile yhtään, etteikö ihmisillä olisi ihan liian kiire. En vain ole osannut samaistua. Tällä hetkellä taas en lähinnä osaa samaistua ihmisiin, jotka ehtivät syömään ja nukkumaan töiden välissä. Mutta sainpa lopulta kuitenkin jotain valmiiksi asti.


Mitä: Building blocks / Stephen West
Miten: Pyöröpuikko 3.75 mm
Mistä: Yarngrimoire Dandy Sock + lanitium ex machina Merino Single + Madelinetosh Sock + DyeForWool Merino/Silk, 70 + 92 + 50 + 75 g
Ravelryssa

Juuri valmistunut huivi on Stephen Westin tämän syksyn mysteerihuivi. Huiviohje siis ostetaan täysin sokkona ja ohjeita saa palan kerrallaan, yhteensä neljässä osassa. Nautin suuresti mysteerineulonnasta, kun ei yhtään tiedä etukäteen, mitä on tulossa - toki sillä edellytyksellä, että luotan suunnittelijaan. Kolistelee sopivasti laatikon reunoja ja opettaa luopumaan kaiken kontrolloinnista.


Tämän syksyn mysteerihuivi koostui nimensä mukaisesti palkeista, joissa kokeiltiin erilaisia pintaneuleita neljällä värillä. Huivissa on muun muassa ainaoikeinraitoja ja kaksiväristä briossia. Tein ohjeen suurimman version ja melkoisen valtava huivista tulikin. Sen reunat aaltoilevat hauskan kulmikkaasti huivissa vaihtelevien neliöiden ja suunnikkaiden ansiosta. Reunoissa joka puolella on i-cordia.Viime syksyn mysteeri oli niin villi tapaus, ettei koskaan voinut tietää, mitä seuraavaksi käsketään neulomaan - saati, mihin suuntaan. Tämänkertainen huivi oli huomattavasti ennalta-arvattavampi ja sai siitä monilta kritiikkiä. Minusta tästä tuli kuitenkin tosi hieno ja tyylikäs huivi. Ja semmoinen, jossa on juuri sopivasti särmää. Sen neulominen ei ehkä ollut niin kovin jännittävää, mutta mukavaa yhtä kaikki.Hauskinta oli arpoa täydellistä väriyhdistelmää huiviin, josta ei etukäteen tiennyt mitään. Päädyin kolmeen eri harmaaseen ja väripilkuksi otin Yarngrimoiren Liisa Ihmemaassa -klubista tulleen Absolem-toukan mukaan nimetyn, turkoosin vyyhdin. Värit eivät ole yhtään minua, mutta jehna, miten hieno huivi niistä tuli.


Omien värien leikkiä seuratessa tuli kovasti myös selattua instagramista muiden kuvia huivin edistymisestä. Kaikkien huiveista tuli niin eri näköisiä värien ansiosta. Jos neulon tämän joskus uudestaan, teen sen ehdottomasti pastellisena vaahtokarkkikombona.


Suosittelen muuten merkkaamaan itselleen ylös, mikä väri on A, B, C ja D. Onnistuin itse mokaamaan, kun muistin värien olevan toisessa järjestyksessä. Onneksi se ei tällaisessa huivissa näy mihinkään.

Neulisti

12 kommenttia:

 1. Upeat värit <3 Tämä huivi on niin kaunis hyvin viimeisteltynä. Keskeneräisiä katsellessa epäilin vielä, että tuleeko tuosta huivia ollenkaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä siinä riittikin viimeisteltävää! En edes jaksanut laskea, montako langanpäätä sai päätellä. :D

   Poista
 2. Kylmän viileä huivi, ja mahtavan kokoinen :D Mie oon ollu vähän arka näiden mysteerien suhteen kun pari edellistä on mennyt pieleen, tämä ois kyllä ollu mainio. No nyt sitten adventti-mysteerikalistelua odottelen, siitä ei voi tulla kuin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä, kun satuit osallistumaan Rockenfeller-ihmemysteeriin... Siitä huivista en minäkään olisi tykännyt.

   Heidin adventtiMKAListelusta tulee iiiihana. Joku nimeltämainitsematon on saattanut testineuloa sen... ;)

   Poista
 3. Kerrassaan upea! Ja väritkin sopii tuohon hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen huivi, pidän tuosta graafisuudesta ja väristä. Ehkä todellakin yllättävän selkeä ja yksinkerainen Westin neuleeksi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä, hieno tuli! Upean graafinen! Ja hyvin käyvät värit yhteen ja tuohon malliin.

  VastaaPoista
 6. Oi tuo on niin kaunis! :) Mä meinasin ensin osallistua tuohon, mutta en sitten osallistunutkaan, kun oli silloin niin paljon kaikkea muuta neulottavaa. Mutta Satakielimkaliin osallistun! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi! Ja väritkin on ihanat!

  VastaaPoista
 8. Tässä on kyllä ehdottomasti parhaimmat väriyhdistelmät tän huivin suhteen, mitä on kuvia nähnyt! :) Jollain toisilla väriyhdistelmillä huivista saa jotenkin tönkön, mutta tää on kyllä tosi jees! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...