perjantai 4. joulukuuta 2020

Timjami

Joulukuu kelpaa polkaista käyntiin pehmoisella uudella pusero-ohjeella.


Mitä: Timjami / Oma ohje
Miten: Pyöröpuikko 4.0 mm
Mistä: Tukuwool Fingering + ITO Sensai, 190 + 60 g

Aika usein uusi neulemalli saa minun tapauksessani inspiraation langasta. Niin kävi tälläkin kertaa. Tukuwool sai syksyllä värikarttaansa kaksi uutta upeaa vihreän sävyä ja rakastuin niihin vallan päätä pahkaa. Tämän harmahtavan vihreän sävyn nimi on Rohto. Sen teki erityisen houkuttelevaksi se, miten paljon sille löytyi yhteensopivia kavereita erilaisista silkkimohaireista. Lopulta erinomaisia lankapareja oli niin monia, etten malttanut tyytyä vain yhteen, vaan nappasin mukaani kolmea eri vihreää silkkimohairia puseromalli mielessäni.


Niin syntyi Timjami, rento ja väljä pusero. Mallissa on pitkät raglanhihat ja puseron kohokohta on raglansaumoja koristava pitsi ja sen söpöt nypyt. Puserossa on V-pääntie ja helma on aavistuksen lyhyt, eikä vartalossa tehdä vyötärömuotoiluja. Kyljissä neulotaan hiukan kierrettyä joustinta, jota on myös helmassa, hihansuissa ja pääntiellä.


Tässä puserossa on tosiaan kahta eri lankaa. Fingering-vahvuinen pääväri pysyy samana läpi koko puseron, mutta pitsivahvuinen silkkimohair vaihtaa väriä hiljakseen. Tein värinvaihtokohtiin muutaman raidan, jotta värit liukuvat toisiinsa hieman tasaisemmin. Tähän malliin sopisivat hyvin kyllä ihan reilusti eri väriset väriblokitkin. Minä liu'utin puserossa kolmea eri vihreää silkkimohairia, mutta tähän voi pistää ihan niin montaa väriä kuin sielu sietää.


Oma mallipuseroni valmistui jo loppukesällä ja on ollut todella ahkerassa käytössä. Timajmi on kovin monikäyttöinen: se sopii niin farkkujen kuin hameidenkin kaveriksi. Parhaat villapaidat ovat juuri sellaisia, että ne voi kiskaista minkä tahansa vaatteiden ylle lämmikkeeksi.


Ohje sisältää koot XXS-5XL ja sen saa niin suomeksi kuin englanniksi. Ohje löytyy nyt Ravelrysta, verkkokaupasta, PayHipistä ja Lovecraftsista.


Tänä viikonloppuna vietetään jouluisia kässämessuja netissä ja meikäneuloja on mukana messuhulinoissa. Messujen merkeissä saa tänään perjantaina koodilla PUSEROPERJANTAI niin Timjamin kuin kaikki muutkin pusero-ohjeeni (ei koske neuletakkeja) 15% alennuksella. Facebookin puolelta löytyy tarjousten lisäksi erilaisia arvontoja ja kilpailuja sun muuta hauskaa. Ja tänään illalla 18:30 on luvassa livelähetys Instagramissa, jossa esitellään Timjamia ja TitiTyyn väki näyttää malliin sopivia lankapaketteja.


Launtain messutarjouksena saat kaikki kirjoneulemallini 20% alennuksella koodilla LANGANJUOKSU. Koodi toimii siis vain lauantain ajan. Facebookin MESSUHALLI-ryhmässä on luvassa klo 11 messujen yleisessä ohjelmassa minun pitämäni livetutoriaali kirjoneuleiden steekkaamisesta ja illalla klo 19 taas Instagram-live.

Sunnuntain messuteemana ovat osaltani pitsineuleet ja sunnuntaina saa koodilla LANGANKIERTO 15% alennusta kaikista pitsiohjeistani.

3 kommenttia:

 1. Ihana! Miten tukuwoolista saa pehmeämpää? Koitin jo astianpesuaineessa uittamista, ehkä liian vähän aikaa sitten. Kuinka kauan kannattaisi liottaa ja mikä aine olisi paras?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tähän kyllä ole tarjota sen kummempia vinkkejä kuin huuhteluaine tai villanpesuaine.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...