maanantai 10. toukokuuta 2021

Mysteeri odottaa

 Kuten perinteisiin jo kuuluu, elokuussa on luvassa mysteerihuivin yhteisneulonta.


Huivi tulee olemaan hauskaa neulottavaa, mutta paljon enempää ei siitä parane tässä kohtaa vielä paljastaa. Ohje on pilkottu yhteensä 12 vihjeeseen, jotka julkaistaan vaihtelevaa tahtia siitä riippuen, paljonko kunkin neulomiseen kuluu aikaa. Ja ohjeessa on joka vihjeen jälkeen tiedot siitä, paljonko lankaa saisi siihen mennessä kulua sekä piirros huivista ja sen neulomissuunnasta, jotta ohjeessa pysyy helposti kärryillä.

Vihjeet tullaan julkaisemaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

1. vihje: 06.08.
2. vihje: 07.08.
3. vihje: 08.08.
4. vihje: 09.08.
5. vihje: 11.08.
6. vihje: 13.08.
7. vihje: 15.08.
8. vihje: 18.08.
9. vihje: 21.08.
10. vihje: 25.08.
11. vihje: 29.08.
12. vihje: 03.09.

Kysymys kuuluu tietty, että jos yhteisneulonta alkaa elokuussa, niin miksi höpisen siitä blogissa jo näin kesän korvalla. Puolet hauskuudesta minulle on suunnitella huiviin lankapaketteja yhdessä kunkin vuoden valitun värjärin kanssa. Useimmiten käy niin, että yksi paketeista olisi selvästi muita suositumpi, mutta sitäpä on hankala aina arvata etukäteen, että mikä paketti olisi tämän vuoden hitti. Niinpä tällä kertaa mysteerihuivin lankapaketit tulevat ennakkotilattavaksi, jotta pystyn tarjoamaan halutuimpia lankoja hieman aiempaa enemmän. Ihan pohjattomasti lankapaketteja ei voida värjätä, mutta nyt pitäisi kuitenkin useamman saada käsiinsä juuri haaveilemansa lankapaketti.

Siis, torstaina 13.05. klo 16 on Instagramin puolella livelähetys, jossa paljastan tämän vuoden värjärin ja esittelemme yhdessä Kajo-huivin lankapaketteja. Ja saman päivän iltana klo 20:00, lankapaketit ilmestyvät verkkokauppaani ennakkotilattavaksi. Jokainen lankapaketin ostaja saa mysteerihuivin ohjeen kaupan päälle. Paketit toimitetaan heinäkuun alussa ja mysteerineulonta starttaa elokuussa.

Yhteisneulontaan voi toki osallistua myös varastolangoin. Ohjeen voi ostaa verkkokaupastani, Ravelrysta tai PayHipistä. Tämän vuoden huiviin tarvitset kolme vyyhtiä fingering-vahvuista lankaa. Värit 1 ja 2 kannattaa valita niin, että ne sointuvat yhteen ja liukuvat vaaleasta ykkösväristä tummempaan kakkosväriin. Väri 3 saa olla sitten pirteä kontrastiväri, joka erottuu hyvin kahdesta muusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...